Mirësevini në Muçalla 3D. Dezinfektim, Dezinsektim, Deratizim

Image

Përse të na zgjidhni ne ? 01

Muçalla 3D

Muçalla 3D ofron një gamë të gjerë të shërbimeve të dezifektimit me tarifat më të përballueshme në treg. Ne kemi përshtatur zgjidhjet më efektive të kontrollit të dëmtuesve për të gjitha hapësirat industriale, tregtare dhe shtëpia. Gama e gjerë e shërbimeve tona të kontrollit të dëmtuesve përfshin kontrollin e termiteve, kontrollin e insekteve të shtratit, kontrollin e mushkonjave, kontrollin e miut, kontrollin e kacabeve, kontrollin e anteve dhe të tjera.Muçalla 3D integron zgjidhje të menaxhimit të dëmtuesve që ndihmojnë shtëpinë tuaj dhe vendet e punës për të hequr qafe insektet e bezdisshëm. Më poshtë po listojmë përfitimet kryesore që ju mund të keni duke na punësuar për shërbimin tuaj të kontrollit 3D (Dezifektim, Dezinsektim, Deratizim).

Më shumë

Shërbime profesionale Muçalla

Ka shumë pak emra, që ofrojnë shërbime të besueshme për kontrollet 3D. Ne kemi një ekip të përzgjedhur me profesionistë me përvojë, të cilët na ndihmojnë në përmbushjen e kësaj kërkese të madhe të kontrollit të dëmtuesve të ambjenteve tuaja. Çdo shërbim është planifikuar dhe ekzekutuar në një mënyrë të përsosur, qoftë shërbimi i kontrollit të termit ose shërbimi i kontrollit të furtareve. Vetëm të na kontaktoni dhe ne do t’ju ndihmojmë me zgjidhjet optimale bazuar në nivelin e infektimit.

Shikoni videot tona

Ju ofrojmë shërbimin më cilësor për dezinfektimin e amjeteve tuaja 02

MUCALLA 3D

Icon
'

Dezinfektim

Që ambjentit tuaj ti rikthehet freskia e dikurshme

Icon
'

Dezinsektim

Që pasuria juaj të mbesë e padëmtuar

Icon
'

Deratizim

Që reputacioni juaj të qëndrojë gjithmonë sa më lartë

3624 01

Klientë të kënaqur

127 02

Pesticide që zotërojmë

3 03

Filiale në Tiranë

24 04

Orë në gadishmëri

Image

10 vite eksperiencë në ofrimin e shërbimeve 3D

  • Ofertat më të mira & suport i vazhdueshëm

    Sedut perspiciatis unde omnis iste natus voluptaem accusantium doloremque laudantium totame

  • Përbërësit më të sigurt për shëndetin e familjes tuaj

    Quis autem vel eum iure repreheanderiin eavelit esse quam nihil molestiae consequatur velillum

Cfarë thonë klientët rreth
shërbimeve tona03

Përshtypjet e klientëve tanë

Arjan Krasniqi

Furrë buke “Krasniqi”

Ka pothuajse një vit që bashkëpunoj me Mucalla 3D , ata vijnë për të më ndihmuar sa herë që kam nevojë. Ata marrin garancinë e punës së tyre dhe më vizitojnë në kohën e duhur për të parandaluar ri-infektimin e furtareve. Nëse ndodh riaktivizim i tyre, ata kanë rënë dakord për ti menaxhuar ato brenda të njëjtës tarifë dhe nuk kanë kërkuar para shtesë. Shërbimet e tyre janë të shpejta, pa probleme dhe fleksibël.

testimonial-author

Xhulio Shehi

Administrator Hoteli

I kontaktova Mucalla 3D për kontrollin e mushkonjave dhe doli shumë e dobishme. Ata mbuluan një sipërfaqe më të madhe se ajo e përmendur në kontratë dhe eliminuan mushkonjat dhe më ndihmuan me hapat parandalues për ti kontrolluar ato. Ekipi ishte me të vërtetë profesional.

testimonial-author

Arjan Krasniqi

Furrë buke “Krasniqi”

Ka pothuajse një vit që bashkëpunoj me Mucalla 3D , ata vijnë për të më ndihmuar sa herë që kam nevojë. Ata marrin garancinë e punës së tyre dhe më vizitojnë në kohën e duhur për të parandaluar ri-infektimin e furtareve. Nëse ndodh riaktivizim i tyre, ata kanë rënë dakord për ti menaxhuar ato brenda të njëjtës tarifë dhe nuk kanë kërkuar para shtesë. Shërbimet e tyre janë të shpejta, pa probleme dhe fleksibël.

testimonial-author

Xhulio Shehi

Administrator Hoteli

I kontaktova Mucalla 3D për kontrollin e mushkonjave dhe doli shumë e dobishme. Ata mbuluan një sipërfaqe më të madhe se ajo e përmendur në kontratë dhe eliminuan mushkonjat dhe më ndihmuan me hapat parandalues për ti kontrolluar ato. Ekipi ishte me të vërtetë profesional.

testimonial-author
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image