Mirësevini në Muçalla 3D. Dezinfektim, Dezinsektim, Deratizim

Dezinfektime Muçalla 3D

Përse të na zgjidhni ne ? 01

Muçalla 3D

Dezinfektimi masa më e mirë parandaluese ndaj infeksioneve të ndryshme. Për të siguruar një ambjent të pastër dhe të shëndetëshëm zgjidhni profesinistët e kompanisë Mucalla shpk, Dezinfektimit është asgjësimi dhe parandalimi i grumbullimit të insekteve zvarritëse të dëmshme sic anë buburrecat, milingonat, mizat, grerëzat etj, të cilët janë bartës të agjentëve të sëmundjeve ngjitëse. Dezinsektimi rekomandohet të kryhet 2 herë në vit për një periudhë 6 mujore secila. Kompania jonë sigurohet që dezinfektimi të kryhet me mjetet me bashkohore të miratuara nga intitucionet kompetente. Një nga metodat e dezinfektimit në Mucalla shpk është përdorimi I një xheli special me lëndë aktive (Imidacloprid, Deltametrine, Bromadiolone) I cili bën asgjesimin e insekteve në ambjektet tuaja. Bëni që ambjenti juaj tju falenderojë më Mucalla shpk.

Ju duhet ndihmë ose support ?

Mos hezitoni, na kontaktoni ne
për ndihmën më të shpejtë që ju mund të merrni

Kontakt
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image