Mirësevini në Muçalla 3D. Dezinfektim, Dezinsektim, Deratizim

Image

Përse të na zgjidhni ne ? 01

Muçalla 3D

Jeni mërzitur dhe stresuar nga insektet fluturuese në ambjentin tuaj? Dëshironi ambjent të pastër dhe të shëndetëshem? Të gatshëm dhe çdoherë në dispozicionin tuaj për të ofruar dezinsektimin më cilësor dhe bashkohor. Dezinsektimi është parandalimi dhe asgjësimi I insekteve fluturuese, me qëllim shkatërrimin e mikroorganizmave patogjene dhe parandalimit të sëmundjeve infektive në ambjentet që na rrethojnë. Ky process aplikohet me 2 metoda të ndryshme. Nëse infestimi është I lehtë përdoret një set elektromat i pajisur me rimbushësin elektrik të lëngshëm apo tabletë, me dritë UV dhe të shoqëruara me letër ngjtëse I cili bën të mundur dezinsektimin në amjentet tuaja duke krijuar komoditet dhe shëndet në ambjentet tuaja. Nëse infestimi është I rëndë përdoret spërkatja me pompë me insecticide cilësore dhe profesionale të kompanive me prestigjoze Europiane. Mucalla Shpk mendon për ju dhe ambjentin tuaj duke përdorur preparate të licensuara nga Ministria e Bujqësisë dhe Ushqimit, shoqëruar me skedën teknike të përdorimit dhe lejen përkatëse, mbështetur në normat e standarteve të HACCP-së dhe OBSH-së.

Më shumë
Ju duhet ndihmë ose support ?

Mos hezitoni, na kontaktoni ne
për ndihmën më të shpejtë që ju mund të merrni

Kontakt
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image