Mirësevini në Muçalla 3D. Dezinfektim, Dezinsektim, Deratizim

Muçalla 3D

Kompani e çertifikuar Dezinfektimi

Muçalla 3D

Ne veprojmë Insektet Binden

Dezinfektim

Që ambjentit tuaj ti rikthehet freskia e dikurshme

Dezinfektim

Dezinsektim

Që pasuria juaj të mbesë e padëmtuar dhe ju të mbroni shëndetin tuaj

Dezinsektim

Deratizim

Që reputacioni juaj të qëndrojë gjithmonë sa më lartë

Deratizim
Image

Përse të na zgjidhni ne ? 01

Muçalla 3D

Muçalla 3D ofron një gamë të gjerë të shërbimeve të dezifektimit me tarifat më të përballueshme në treg. Ne kemi përshtatur zgjidhjet më efektive të kontrollit të dëmtuesve për të gjitha hapësirat industriale, tregtare dhe shtëpia. Gama e gjerë e shërbimeve tona të kontrollit të dëmtuesve përfshin kontrollin e termiteve, kontrollin e insekteve të shtratit, kontrollin e mushkonjave, kontrollin e miut, kontrollin e kacabeve, kontrollin e anteve dhe të tjera.Muçalla 3D integron zgjidhje të menaxhimit të dëmtuesve që ndihmojnë shtëpinë tuaj dhe vendet e punës për të hequr qafe insektet e bezdisshëm. Më poshtë po listojmë përfitimet kryesore që ju mund të keni duke na punësuar për shërbimin tuaj të kontrollit 3D (Dezifektim, Dezinsektim, Deratizim).

Më shumë

Shërbime profesionale Muçalla

Ka shumë pak emra, që ofrojnë shërbime të besueshme për kontrollet 3D. Ne kemi një ekip të përzgjedhur me profesionistë me përvojë, të cilët na ndihmojnë në përmbushjen e kësaj kërkese të madhe të kontrollit të dëmtuesve të ambjenteve tuaja. Çdo shërbim është planifikuar dhe ekzekutuar në një mënyrë të përsosur, qoftë shërbimi i kontrollit të termit ose shërbimi i kontrollit të furtareve. Vetëm të na kontaktoni dhe ne do t’ju ndihmojmë me zgjidhjet optimale bazuar në nivelin e infektimit.

Shikoni videot tona

Ju ofrojmë shërbimin më cilësor për dezinfektimin e amjeteve tuaja 02

Muçalla 3D

01

Dezinfektim

Që ambjentit tuaj ti rikthehet freskia e dikurshme

02

Dezinsektim

Që pasuria juaj të mbesë e padëmtuar

03

Deratizim

Që reputacioni juaj të qëndrojë gjithmonë sa më lartë

10 vite eksperiencë në ofrimin e shërbimeve 3D

Përse të na zgjidhni ne ?

  • Ofertat më të mira & suport i vazhdueshëm

    Muçalla 3D ofron shërbimin më cilësor në Shqipëri kundrejt tarifave më të arsyeshme. Jemi gjithmonë pranë jush duke ofruar suport të vazhdueshëm deri në zgjidhjen përfundimtare të problemit tuaj.

  • Përbërësit më të sigurt për shëndetin e familjes tuaj

    Shëndeti i familjes tuaj dhe siguria e pronës janë prioriteti ynë. Duke përdorur detergjentët dhe solucionet më cilësore në tregun Europian, ne sigurohemi që familja dhe biznesi juaj të kenë sërish freskinë e munguar pranë.

Image

Kontrolli Termiteve

Termitet janë një nga insektet më shkatërruese, që mund të shkaktojnë

një dëme të mëdhaja në mobilimin tuaj ose dokumentet të rëndësishme. Gjëja më e keqe me termitet është se ato punojnë fshehurazi dhe dëmtojnë në mënyrë të pakthyeshme asetet tuaja të vlefshme si mobiljetet e drurit dhe letrat.

Image

Kontrolli Minjve

Minjtë shkaktojnë dëme në drithëra, artikujt ushqimor dhe pronën e familjes në masë të madhe.

Ata ndikojnë në përhapjen e sëmundjeve të ndryshme . Ne jemi emri kryesor në ofrimin e shërbimeve të menjëhershme dhe efektive për eliminimin e brejtësve nga shtëpia, dyqanet dhe hambari juaj.

Image

Kontrolli brumbujve

Ne zotërojmë insekticidet më të mira në treg kundër brumbujve.

Klientët tanë gjithmonë kanë mbetur të kënaqur me rezultatin dhe cilësinë e punë së kruyer nga Mucalla 3D

Image

Kontrolli Furrtareve

Furrtaret përhapin shumë sëmundje dhe ndotin ujin, ushqimin dhe cdo gje tjeter.

Ne aplikojmë xhel në vendet e dyshuara si psh të carat e murit, vrimat, lavamanet dhe ne vende te tjera për ti eleminuar ato plotësisht, Metoda e aplikimit është plotësisht e sigurt për mjedisin dhe fëmijët.

Image

Kontrolli Mushkonjave

Mushkonjat janë rrënjët e sëmundjeve të ndryshme epidemike, si malaria dhe të tjerë.

Ata janë një kërcënim serioz për shëndetin publik dhe jo edhe për mjedisin. Ne përdorim formulën miqësore për mjedisin për të eliminuar mushkonjat. Mbështetur nga një përvojë e gjerë industriale, ne i bëjmë shërbimet tona të kontrollit të dëmtuesve në mënyrën më efikase.

Image

Kontrolli Merimangave

Marimangat bëjnë një vend të duken të shëmtuar dhe mund të bëjnë miqtë tuaj të mos ndihen rehat.

Ne jemi një emër i njohur në ofrimin e një game të plotë të shërbimeve të kontrollit të merimangës në ambientet rezidenciale dhe komerciale. Profesionistët tanë të trajnuar mirë merren me merimangat e rrezikshme pa bërë asnjë dëm në mjedis apo në qenie njerëzore.

Image

Kontrolli Pleshtave

Pleshtët janë parazitë të vegjël që jetojnë duke konsumuar gjakun në ambjentet ku jetojnë.

Kjo kafshë kreditohet për transferimin e sëmundjeve nga një organ në tjetrin.

Image

Kontrolli Grerëzave

Grerëzat konsiderohen si ndër më dëmtueset, meqë shkaktojnë dëme në strukturat e ndërtimit.

Ata egërsohen kur ndjehen të kërcënuara kështu që është e mundur që ju të dëmtoheni prej tyre. Megjithëse disa grerëza shkaktojnë dhimbje të vogla, ashpërsia e thumbit mund të ndryshojnë duke sjellë pasoja të rënda shëndetësore madje edhe vdekje .

Statistikat e kompanisë
"Numrat Flasin" 04

Muçalla 3D

Muçalla 3D ofron një gamë të gjerë të shërbimeve të dezifektimit me tarifat më të përballueshme në treg. Ne kemi përshtatur zgjidhjet më efektive të kontrollit të dëmtuesve për të gjitha hapësirat industriale, tregtare dhe shtëpia.

3624 01

Klientë të kënaqur

127 02

Pesticide që zotërojmë

3 03

Filiale në Tiranë

24 04

orë në gadishmëri

Ju duhet ndihmë ose support?

Mos hezitoni të na kontaktoni
Jemi 24 orë në gadishmëri pranë jush!

Lini një
takim 05

Na kontaktoni

Jemi gjithmonë pranë jush! Mund të na gjeni në secilën prej formave tona të kontaktit! Do të jemi gjithmonë pranë jush me këshilla ose zgjidhje të menjëhershme. Mund të na telefononi në çdo orë ditës! Muçalla 3D është këtu për ju!

Ju telefonojme ne!

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image